2

Täällä Vilnassa on kevät alkanut tällä viikolla jo ihan kunnolla, aurinko on paistanut joka päivä enemmän tai vähemmän ja lämpöä ollut yli 15 astetta melkein joka päivä.

Töissä päivät menee aikalailla samalla kaavalla, joko hyllytän tuotteita tai sitten kasaan esitekasseja joita sitten toimitetaan kouluihin ja päiväkoteihin. Päivittäin myös järjestelen laskuja ja lähinnä hengailen myymälässä koska joko minulle ei ole mitään tekemistä tarjolla tai sitten se ainoa englantia puhuva työntekijä on asiakkaan kanssa tai muuten vaan jossain muualla.

Viikko sitten kävin katsomassa Gedimini Castlea, joka on siis korkean kukkulan päällä sijaitsevan linnan rauniot sekä myös museo jonka jätin väliin. Oleellisinta paikassa on kuitenkin maisemat.








Eilen lauantaina oli ihan kesäinen ilma kun lämpöä oli +22 astetta ja lähdin silloin käymään Uzupisin taiteilitasavallassa joka on vanhan kaupungin keskellä sijaitseva "valtio" jolla on oma perustuslakinsa yms. mutta siis ei se oikeasti ole oma valtionsa. Lauantaille kävelyä kertyi yhteensä 13km ympäri Vilnan vanhaa kaupunkia kun kävin kaikkialla missä en ole vielä käynyt koska en luultavasti tule enää tämän reissun aikana menemään.







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 1